|
Dania Gorące 1. Flaki wołowe lub rosół z makaronem 2. Schab pieczony z ziemniakami w sosie myśliwskim, bukiet z surówek. 3. Kotlet devolay z ryżem i surówkami 4. Buef strogonow z pieczywem 5. Żurek staropolski z białą kiełbasą. 6. Barszcz z uszkami
Przystawki 1. Tymbaliki z kurczaka 2. Ryba w galarecie 3. Schab w galarecie 4. Pierś z indyka w maladze 5. Ryba po grecku 6. Śledź w oleju 7. Łosoś wędzony 8. Półmisek serów 9. Sałatka z kurczaka, sałatka jarzynowa 10. Jajko faszerowane z majonezem 11. Sałatka z pomidorów 12. Ogórek świeży 13.. Ogórek konserwowy 14. Pieczarki marynowane 15. Papryka konserwowa 16. Masło + Pieczywo
Półmisek wędlin 1. Szynka 2. Baleron 3. Polędwica 4. Boczek wędzony 5. Boczek pieczony 6. Schab pieczony 7. Pasztet mięsny 8. Ogonówka 9. Salami 10. Kabanosy
Desery 1. Tort piętrowy 2. Ciasta 3. Owoce 6. Lody 7. Napoje
Kawa herbata bez ograniczeń Cena od jednej osoby 180 zł (bez alkoholu i orkiestry) Zadatek 20% wartości wesela. Menu weselne ustalane jest indywidualnie cena uzależniona od zamawianych dań z menu. |
| |