Supersized - Full Screen Background Slideshow jQuery Plugin
Tel: 22 614 91 24

 

Rezerwacja

Rezerwacja

MENU WESELNE

Dania Gorące
1. Flaki wołowe lub rosół z makaronem
2. Schab pieczony z ziemniakami w sosie myśliwskim, bukiet z surówek.
3. Kotlet devolay z ryżem i surówkami
4. Buef strogonow z pieczywem
5. Żurek staropolski z białą kiełbasą.
6. Barszcz z uszkami

Przystawki
 1. Tymbaliki z kurczaka
 2. Ryba w galarecie
 3. Schab w galarecie
 4. Pierś z indyka w maladze
 5. Ryba po grecku
 6. Śledź w oleju
 7. Łosoś wędzony
 8. Półmisek serów
 9. Sałatka z kurczaka, sałatka jarzynowa
10. Jajko faszerowane z majonezem
11. Sałatka z pomidorów
12. Ogórek świeży
13.. Ogórek konserwowy
14. Pieczarki marynowane
15. Papryka konserwowa
16. Masło + Pieczywo

Półmisek wędlin
1. Szynka
2. Baleron
3. Polędwica
4. Boczek wędzony
5. Boczek pieczony
6. Schab pieczony
7. Pasztet mięsny
8. Ogonówka
9. Salami
10. Kabanosy

Desery
1. Tort piętrowy
2. Ciasta
3. Owoce
6. Lody
7. Napoje

Kawa herbata bez ograniczeń
Cena od jednej osoby 180  zł (bez alkoholu i orkiestry)
Zadatek 20% wartości wesela. 
Menu weselne ustalane jest indywidualnie cena uzależniona od zamawianych dań z menu.